vanwijngaarden-installateur-alphenaanderijn-hf-sanitair

Wij verbouwen uw badkamer met vakmanschap van A tot Z

De badkamer, u komt er veel en heeft er jarenlang plezier van. Maar er komt een moment dat uw badkamer of toilet niet meer voldoet aan uw wensen en dat u deze wilt laten verbouwen. Neem dan contact op met Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden uit Alphen aan den Rijn. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer te bespreken.  

Persoonlijk advies

Uw wensen, de mogelijkheden die uw badkamerruimte ons biedt en uiteraard het beschikbare budget vormen samen de basis van ons gedegen advies. Onze loodgieters kijken verder dan alleen het plaatsen van nieuw sanitair en het vervangen van leidingen. Wij nemen u het proces van A tot Z uit handen, zo ook het kitwerk, elektrawerk en tegelwerk. Ontzorgen en het verzorgen van maximaal comfort staat bij ons centraal.

Aangepast sanitair

Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in aangepast sanitair. Bent u al wat ouder of mindervalide? Ergonomisch sanitair kan ervoor zorgen dat uw douchecomfort weer optimaal wordt. Een verhoogd toilet of steunbeugels die verlichitng bieden kunnen al de oplossing zijn. Bij Loodgieters- en verwarmingbedrijf Van Wijngaarden helpen wij u graag bij het maken van deze aanpassingen in uw badkamer.  

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Onze loodgieters en installateurs zijn u graag van dienst in de regio Alphen aan den Rijn. 

Maak afspraakTop