vanwijngaarden-installateur-alphenaanderijn-hfd-erkenningen

Onze keurmerken en erkenningen

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken en erkenningen. Onderstaand leest u waar ons installatiebedrijf bij aangesloten is.

UNETO-VNI
Uneto-Vni is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De branchevereniging stelt hoge eisen aan de leden op het gebied van deskundigheid, kennis, veiligheid en kwaliteit. Ondernemers die zijn aangesloten bij Uneto-VNI werken volgens Uneto-VNI consumentenvoorwaarden.

OK CV
OK CV is het label voor veilig en energiezuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan de strengste eisen mogen dit label voeren. Zo weet u zeker dat het cv-ketel onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd.

KviNL
KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. De essentie van KvINL is het aantonen van kwaliteit. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd. Lees hier meer: www.kvinl.nl

Erkend leerbedrijf
Wij leiden graag jonge gemotiveerde leerlingmonteurs op tot gekwalificeerde monteurs en zijn hiervoor een Kenteq Erkend Leerbedrijf.

Uw comfort installateur
Wij nemen deel aan het installatieconcept “Uw comfortinstallateur”. Dit concept presenteert de installateur in Nederland als professionele partner voor veilige, duurzame en energiezuinige woonhuis- en utiliteitsinstallaties. De missie is om consumenten en zakelijke opdrachtgevers te informeren over het feit dat zij het gehele traject van advies, ontwerp, aankoop, installatie en onderhoud het beste kunnen onderbrengen bij één bedrijf.

Waarom kiezen voor een erkende comfortinstallateur?
De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert bij de aanleg, uitbreiding, vervanging en onderhoud van technische installaties in huis en bedrijfsruimte. Veiligheid, milieu en energiebesparing zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Wij beoordelen ter plekke de situatie en stellen daarna een duidelijke offerte samen, met het beschikbare budget als uitgangspunt.

 1. De comfortinstallateur garandeert
  De comfortinstallateur garandeert zorgeloos woon- en werkcomfort omdat gedurende de levensduur van een installatie de productaankoop, bijbehorend installatiewerk, onderhoud en reparatiewerkzaamheden bij één bedrijf wordt ondergebracht. Er is dus altijd één aanspreekpunt voor optimale voortgang en garantie.

 2. De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiploma’s
  De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiploma’s en hanteert de geldende normen en installatierichtlijnen om aan de eisen van het bouwbesluit te voldoen. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs en de juiste (meet) gereedschappen.

 3. Gerenommeerde kwaliteitsmerken
  Het assortiment van de comfortinstallateur bestaat uitsluitend uit gerenommeerde kwaliteitsmerken met een lange technische levensduur. De producten zijn op elkaar afgestemd om technische problemen en storingen te voorkomen. Onderdelen zijn nog jarenlang verkrijgbaar.

 4. Producten geïnstalleerd door een erkende serviceorganisatie
  Veel fabrikanten van producten hebben in hun garantievoorwaarden staan dat schriftelijk aangetoond moet worden dat hun producten door een erkende installateur of serviceorganisatie zijn geïnstalleerd en onderhouden.

 5. Sta sterker tegenover verzekeraars
  Steeds meer verzekeraars grijpen onvakkundige installatie en onderhoud van gas-, water en elektrotechnische installaties dankbaar aan om minder of niet te hoeven uit te keren.

Top