vanwijngaarden-installateur-alphenaanderijn-hf-levensloopbestendigwonen

Levensloopbestendig wonen

Wanneer u wat ouder bent of mindervalide kan het voorkomen dat uw douchecomfort niet meer optimaal is. Ergonomisch sanitair kan hier de oplossing voor zijn. Bij Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden uit Alphen aan den Rijn begrijpen wij dit maar al te goed. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van aanpassingen in uw sanitair. Beschikt uw badkamer over een bad waar u nooit gebruik van maakt? Dan nemen onze loodgieters en installaterus u al het werk uit handen en toveren uw bad om tot een ruime douche.

Aangepast sanitair verhoogd niet alleen uw comfort, maar zorgt er ook voor dat weer veilig gebruik kunt maken van alle aspecten van uw badkamer. Ernomisch sanitair biedt u vele verschillende mogelijkheden en oplossingen om dat optimale douchecomfort weer terug te krijgen. Wij komen graag een keer bij u langs om de badkamer te bekijken en eventuele aanpassingen met u door te spreken.

Persoonlijk advies

Ten allen tijde brengen onze loodgieters en installateurs een persoonlijk en professioneel advies uit. U kunt hierbij denken aan een aanpassing van uw douche, maar ook aan het gebruik van beugels die opstaan vergemakkelijken en uitglijden voorkomen. 

Wij denken dan ook graag met u mee en bovendien hoeft de oplossing niet altijd ingewikkeld te zijn. Er zijn ook wat eenvoudigere oplossingen zoals een verhoogd toilet of steun en grijpbeugels. Uiteraard voorzien wij u van een op maat gemaakte, vrijblijvende, offerte. 

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over het verbouwen van uw badkamer om zo het comfort te verhogen en ongemakken weg te nemen? Neem dan contact op met Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden uit Alphen aan den Rijn. 

Neem contact op


Top