Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff

Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden: uw installateur en loodgieter

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel, een loodgieter nodig of wilt u uw badkamer laten verbouwen? Bij Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden uit Alphen aan den Rijn bent u aan het juiste adres. Wij zijn dagelijks met dertien medewerkers actief in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Van het onderhoud aan de verwarmingsinstallatie bij voetbalvereniging ARC te Alphen aan den Rijn tot renovatie en nieuwbouw van scholen, appartementen, zorginstellingen, sportcomplexen, woningen en de utiliteitsmarkt.

 

Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden is een Kenteq Erkend Leerbedrijf. Ook zijn we aangesloten bij UNETO-VNI, Meer Met Minder en Kwaliteit voor Installaties Nederland.

 

Aangepast sanitair

Wij zijn gespecialiseerd in aangepast sanitair. U kunt bij ons terecht voor alles rondom zorg- en comfortmiddelen, maar ook voor domotica-oplossingen. Van een verhoogde toiletpot tot steunbeugels en verlichting die automatisch aangaat. Onze specialist komt graag bij u langs om de voorzieningen optimaal af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

 

Wij zijn uw installateur en loodgieter voor:

- de installatie van cv-ketels, vloerverwarming, boilers, radiatoren en convectoren

- het online vergelijken van cv-ketels

- de aanleg en het verbouwen van badkamers

- aangepast sanitair

- het online inspiratie opdoen voor uw badkamer

- loodgieterswerk

 

Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. Service en klantgerichtheid gaan bij ons hand in hand met de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. U kunt ons inschakelen voor het installeren van een nieuwe cv-ketel, het verbouwen van uw badkamer of loodgieterswerk. Het werkgebied van onze installateur en loodgieter betreft Alphen aan den Rijn en omgeving.

Meer
Neem contact met ons op

Uitgelicht...