vanwijngaarden-installateur-alphenaanderijn-hfd-luchtverwarming

Luchtverwarming installateur in Alphen aan den Rijn

Luchtverwarming zorgt voor een constante en aangename luchtcirculatie. Het systeem van luchtkanalen en roosters verdeelt de binnenkomende lucht over de hele ruimte. Vervolgens haalt het luchtfilter ongewenste stofdeeltjes uit de lucht. Luchtverwarming is erg comfortabel, u ziet het niet, maar merkt het wel. Bovendien zijn de rooster onopvallend. Onze deskundige medewerkers verzorgen een vakkundige installatie in de regio Alphen aan den Rijn.

Verse buitenlucht wordt gemengd met de lucht in huis, waardoor er een gezond binnenklimaat ontstaat. Door de langzaam circulerende lucht zijn de verblijfsruimten snel op temperatuur, terwijl het hoge rendement van de luchtverwarmer de stookkosten laag houdt.

Dealer van Brink Climate Systems

Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden is dealer van Brink Climate Systems. Brink streeft ernaar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren of bedrijfspanden te creëren. Brink Climate Systems biedt verschillende soorten luchtverwarmers aan. Onze installateurs komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en vrijblijvend een advies uit te geven.

Direct of indirect gestookt

Er zijn twee manieren van luchtverwarming: direct gestookt of indirect gestookt. Wanneer u kiest voor direct gestookt, wordt er gebruik gemaakt van een gasgestookte unit die de verwarming van uw woning of bedrijfspand verzorgd. Bij indirect gestookt is er een externe ketel of warmtepomp voor de warm- of koudwatervoorziening. Door het toepassen van een water-luchtwisselaar zorgt de indirect gestookte luchtverwarmer ervoor dat het warme of koude water wordt omgezet in warme of koude lucht.

Wij informeren u graag

Heeft u interesse in luchtverwarming? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. Bovendien zorgen wij als deskundig installateur voor een uitstekende installatie in de regio Alphen aan den Rijn.

Neem contact op

 Top